Bitcoin ser rekord 100 dage over $ 10K som en analytiker ser ‚parabolsk‘ 2021

En ny rekord for BTC-prishandling på valgdagen i USA betyder, at $ 100.000 nu kan danne et prismål, antyder historiske data.

Bitcoin ( BTC ) har officielt slået en ny rekord, da BTC / USD handler over $ 10.000 i 100 dage, og store gevinster skal komme derefter.

Da afstemningen i USAs præsidentvalg sluttede den 3. november, så Bitcoin et eget vartegnmoment – 100 dages handel med fem figurer i træk.

Bitcoin ser rekord strække sig over $ 10.000

Præstationen er ikke bare imponerende som en rekord for $ 10.000 plus-priser. Ifølge tidligere data stiger BTC / USD hurtigt med en størrelsesorden, når Bitcoin Profit handler over disse betydelige prisniveauer i 100 dage.

Som Cointelegraph rapporterede i sidste uge, har tidsrummet varieret afhængigt af det involverede prisniveau, men resultatet har været det samme – store gevinster.

Ved at tilføje styrke til argumentet om, at Bitcoin forbliver højere fremad, bemærkede den kvantitative analytiker PlanB , at den største kryptovalutas uprøvede 200-ugers glidende gennemsnit nu har krydset $ 7.000 for første gang.

Skulle historiske mønstre gentage sig, kunne Bitcoin nu få mere i forhold til 200 WMA, jo tættere det kommer på det næste bloktilskud, der halveres i 2024.

Strategiske øjne „parabolske“ 2021

Om emnet historie, der gentager sig, kan Bitcoin blive „parabolsk“ næste år, hvis det følger sin opførsel efter tidligere halvings, har en velkendt analytiker forudsagt.

I et tweet den 4. november blev Mike McGlone, senior handelsstrateg i Bloomberg Intelligence, den seneste figur, der antydede, at næste år ville være hyper-bullish for BTC.

Årsagen, sagde han, er en simpel balance mellem udbud og efterspørgsel – Bitcoins levering reduceret senest i halvering i maj, mens købers efterspørgsel efter nye mønter kun stiger.