Hakkerointien ja huijausten kautta varastettu Bitcoin saavuttaa vuosittaisen kaikkien aikojen matalimman tason

  • Vuonna 2020 oli pienin määrä varastettuja hakkerointeja ja huijauksia
  • Yhteensä 4366 BTC: tä varastettiin ja julkisesti ilmoitettiin
  • Tämä on 92%: n lasku vuodesta 2019 ja kaikkien aikojen alin 0,02% koko tarjonnasta
  • Bitcoin-sijoittajat ja kauppiaat ovat älykkäämpiä investointiensa turvaamisen kannalta

Pienempi määrä Bitcoinia varastettiin tänä vuonna hakkeroiden ja huijausten kautta verrattuna edellisiin vuosiin. Tämä perustuu Casa Bitcoin -sovelluksen perustajan ja johtajan Jameson Loppin tietoihin, jotka huomauttivat, että viimeisten 12 kuukauden aikana varastettiin vain 4366 BTC: tä. Tämä määrä on 92%: n pudotus vuodesta 2019 ja kaikkien aikojen matala vuodesta 2011. Mr. Lopp jakoi analyysinsa seuraavan twiitin ja mukana olevan kaavion kautta.

Bitcoin-sijoittajat, pörssit ottavat BTC-tietoturvan vakavasti

Yksi syy hakkerointien ja varastojen kautta varastetun Bitcoin Evolution vähenemiseen on, että BTC-sijoittajat ovat todennäköisesti älykkäämpiä kolikoidensa varastoinnissa ja huijausten tunnistamisessa. Keskimääräinen Bitcoin-sijoittaja on ollut käytössä vuoden 2017 härkäkierrosta lähtien ja on todennäköisesti oppinut, mitkä vaihdot ovat turvallisimpia, mitkä lompakot tarjoavat parhaan turvallisuuden ja kuinka välttää tietojenkalasteluhuijauksia.

Lisäksi huijauksia on tapahtunut yleisesti globaalilla tasolla, mikä näkyy äskettäin takavarikoidussa 4 miljardin dollarin salauksessa PlusToken Ponzi -järjestelmästä.

Salausvaihdot työskentelevät myös tiiminä aina, kun joku heistä kokee hakkeroinnin. Yksi hyvä esimerkki on äskettäinen KuCoin-hakkerointi, jonka seurauksena hakkeroinnin tekijät saivat Bitcoin-osoitteensa mustalle listalle. Tämä tarkoittaa, että heidän on etsittävä vaihtoehtoisia tapoja ryöstää saaliinsa tunnettujen salauspörssien ulkopuolella.

Bitcoin on yksinkertaisesti liian arvokasta menettää

Toinen syy, miksi Bitcoin-sijoittajat ja kauppiaat pitävät BTC: tä turvassa, on yksinkertainen tosiasia, että se on arvokkaampaa päivittäin. Aiemmin tänään, Bitcoin teki sen, mitä parhaiten tekee, julkaisemalla kaikkien aikojen ennätyksen 28605 dollaria – Binance-korko – 30 000 dollaria näyttää todennäköisesti 2020: n ensimmäisten viikkojen aikana.

Bitcoinin kuukausittainen ja vuosittainen sulkeminen on historiansa korkein
Yksi este on kuitenkin Bitcoinin tavalla kuukausittaisen ja vuosittaisen sulkeutumisen muodossa, joka tapahtuu huomenna, 31. joulukuuta. Tällainen tapahtuma tuo varmasti epävakautta, mutta yksi tosiasia on varma; että Bitcoinilla on suurin kuukausittainen ja vuosittainen sulkeminen sen käynnistämisen jälkeen tammikuussa 2009.